jibepaalt.nl

SCHADE?! JIJ BEPAALT VANAF NU!

 

Wat verzekeraars je niet vertellen ...
 

Schadeloosstelling betekent dat je auto teruggebracht wordt in de staat van vóór de schade.

Het is voor verzekeraars onmogelijk om onafhankelijk en integer jouw belang als klant te behartigen! Veel verzekeraars zijn inkopers op prijs geworden. Bij schade ben je geen klant, maar een kostenpost. 

Dit verschaft in één keer duidelijkheid over je autoverzekering. Het is jouw auto, jij bent de klant, jouw belang moet worden behartigd. Het schadeherstelbedrijf moet garant staan voor vakmanschap. Kwaliteit en veiligheid moeten worden gewaarborgd.

Keuzevrijheid is een basisrecht. Bepaalt de autoverzekeraar waar je auto hersteld moet worden? Word je geconfronteerd met financiële sancties zoals een verhoogd eigen risico’s, extreme inhoudingen op uitkering schade, tot helemaal geen uitkering bij schade.
Wil jij zelf bepalen? Vraag je verzekeraar om een autoverzekering met vrije reparateurkeuze zonder sancties. Deze kost vaak maar een paar euro per maand meer en bespaart je een hoop ellende.

Jij betaalt, dus jij bepaalt! 

Kies je na het lezen van alle informatie toch ervoor je verzekeraar te laten bepalen? Wij zijn overtuigd dat dit geen slimme keuze is. Maar het is dan in ieder geval een bewuste keuze. Jij bepaalt tenslotte!

Als klant sta jij aan het stuur, niet je verzekeraar.
Kies voor een autoverzekering met vrije reparateurkeuze, zonder kleine lettertjes en ‘verborgen’ restricties.
Bedrijven met het JIJBEPAALT GARANTIE logo zijn authentiek. 
Zelfstandige ondernemers met passie en gedrevenheid voor schadeherstel. Zij staan voor vakmanschap!

Het is voor verzekeraars onmogelijk om onafhankelijk en integer jouw belang als klant te behartigen! 
Verzekeraars sluiten volumecontracten af met schadeketens, individuele schadeherstelbedrijven, maar ook expertisebureau's op goedkoopste prijs. Deze partijen zijn afhankelijk geworden van de omzet van de verzekeraar. Hier is de verzekeraar de klant. Veel verzekeraars hebben de rol van inkoper en werkaanbieder overgenomen. Laat je niet misleiden.